Realitní kancelář IN-REALITY Liberec, byty, domy, pozemky Liberec a okolí

    Naše realitní kancelář in-reality zajišťuje a nabízí kompletní služby na realitním trhu nemovitostí. Naši makléři, kteří prošli náročnými školeními v oblasti prodeje nemovitostí, jsou schopni klientům poskytnout seriozní informace o aktuálních cenách za byty, domy a pozemky v Liberci a okolí nebo doporučit vhodný pronájem.

    Činnost naší kanceláře představuje zprostředkování prodeje nebo výkup nemovitostí, veškerý právní servis, zajištění znaleckých posudků, geometrických plánů, inženýrské činnosti, depozitní úschovu a možnosti při financování nemovitostí.

    Dobře si zapamatujte: byty, domy a pozemky Liberec

    Neváhejte a navštivte jednu z našich kategorií v katalogu nemovitostí !

    Byty Liberec a okolí
    Domy a vily Liberec a okolí
    Pozemky Liberec a okolí

    Využití těchto služeb pod jednou střechou umožňuje každému klientovi splnit individuální požadavky na vysoké profesionální úrovni, v příjemném prostředí a při zachování vzájemně seriozních podmínek. Naším cílem je nikoliv pouze uskutečnění reálných přání zákazníka, ale v prvé řadě jeho dobrý pocit, že svůj problém za našeho přispění úspěšně vyřešil. Není třeba zdůrazňovat, že po celou dobu trvání jakéhokoliv obchodního případu na realitním trhu, je naše kancelář zárukou spolehlivosti a korektního jednání. Je samozřejmostí Vaše bezplatné zařazení do databáze zájemců o koupi či pronájmu bytů, domů, pozemků a dalších nemovitostí. Rovněž prezentace nabízených nemovitostí přes vývěsky, v tisku, na internetových serverech i přímá nabídka v naší kanceláři.

    Hledáte byt, dům nebo pozemek v Liberci?

    Obraťte se na nás!

    Největší odměnou pro nás je skutečnost, když se i Vy na nás s důvěrou opětovně obrátíte tak, jak to udělalo velké množství našich spokojených zákazníků před Vámi.